1. Устгах хүсэлт
BUSY.mn нь хэрэглэгчид өөрийн бүртгэл болон Facebook нэвтрэлтийн өгөгдлийг устгах хүсэлт гаргах боломж олгоно. Нэвтэрсэн хэрэглэгч /platform/settings хуудсан дээр бүртгэлээ устгана.
2. Нэвтэрсэн үед
Account settings → Delete account хэсэгт орж, DELETE гэж бичин баталгаажуулна. Нууц үгтэй бүртгэл нууц үгээ дахин оруулна. Устгал амжилттай болвол бүх нэвтрэлтийн session хүчингүй болж, таг гарсан төлөвт шилжинэ.
3. Facebook өгөгдөл
BUSY.mn зөвхөн нэвтрэлтэд Facebook хэрэглэгчийн ID, нэр, имэйл болон профайл зургийг (хуваалцсан бол) авна. Facebook хандалтын болон refresh token хадгалдаггүй. Бүртгэл устгахад Facebook хэрэглэгчийн ID, Facebook-оос авсан профайлын талбар болон бусад нэвтрэлтийн холбоос устана. Facebook өөрөө дээрх өгөгдлийг Busy устгаж чадахгүй.
4. Нэвтэрч чадахгүй бол
Нэвтрэх боломжгүй бол /contact эсвэл busy.mongolia@busy.mn руу бичнэ үү. Бид бүртгэлийг устгахаас өмнө эзэмшлийг баталгаажуулна. Бусдын бүртгэлийг имэйлээр дурдаад устгахгүй.
5. Юу үлдэх вэ
Компани, уулзалтын групп, эвент, аялал, бүтээгдэхүүн зэрэг бизнесийн нөөцийг хувийн бүртгэл устгаснаар автоматаар устгахгүй. Ийм нөөц эзэмшдэг бол эхлээд шилжүүлэх эсвэл хаах шаардлагатай. Төлбөр, нэхэмжлэл, тооцоо болон хязгаарлагдмал зөвшөөрөл/аюулгүй байдлын бүртгэлийг хууль, нягтлан бодох эсвэл аюулгүй байдлын шаардлагатай хугацаанд хадгалж болно. Хувийн талбаруудыг устгах эсвэл нэргүйжүүлж, түүхэн бизнес контентыг “Deleted user” нэрээр үлдээж болно. Нууцлалын бодлого: /privacy.
6. Дахин бүртгүүлэх
Устгасны дараа ижил имэйл, утас эсвэл Facebook бүртгэлээр шинээр бүртгүүлж болно. Энэ нь шинэ BUSY.mn бүртгэл үүсгэх бөгөөд хуучин хувийн өгөгдөлтэй дахин холбохгүй.